Új hozzászólás Aktív témák

  • ro_bert17

    őstag

    válasz brumi1024 #2469 üzenetére

    Ha már a mintavételezés "szakszerűségénél" tartunk, akkor állításod szerint szerint, ha csak megjelenik itt egy hír, akkor az kacsa, bunda, valótlanság is lehet?
    És bocsi az újabb kérdésért, de az almás példád esetét visszavezetve az előző állításodra, a fekete zsák bundázta meg a meccset, vagy a piros almák, mely szerint kisorsoltatták magukat?
    Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy attól hogy nem 100%-ig fedi le a minta a valóságot, attól még irányt mutathat.
    "Mit akarsz tulajdonkepp bizonyitani? Nem lesz megbizhato, jo gyarto az Acer, PB, az Asus also kategoriaban, mert mutogattok ilyen statisztikakat." ilyet egy szóval sem állítottam, és nem is akartam. Félre értettél, és ha én félre érthető voltam, akkor bocsi. Azt állítom, hogy ha kiadnak egy statisztikát, és Te azt lehazudozod, attól még nem Neked lesz igazad. Addig amíg nem linkelsz be legalább egy ellen példát, más kimutatást, statisztikát, addig csak a személyes véleményed, tapasztalásod hangzik el. (erre meg mi alapján kell adni?) Utóbbi esetben legalább meg lehetne abban egyezni, hogy ezeknek a statisztikáknak nem feltételen kell hinni. Sőt, még az itteni fórum társakat is lehetne azzal segíteni, hogy nagyobb rálátásuk legyen ez ügyben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák