Új hozzászólás Aktív témák

  • subidu

    tag

    Tegnap megkaptam az X230-as gépemet. i5-tel, 4Gb rammal , IPS-el, 180GB SSD-vel, dokkolóval. Nem volt még ilyen gépem. Tapintásra, kitünő a minősége, masszív gép. A kijelző fedlapja tényleg horpad kicsit, meg a palmrest is az express card fölött, de szerintem ez nem probléma. Az aku tényleg mozgatható, de szerintem ezt szándékosan csinálja ilyenre a gyártó.
    Használni még nem volt időm, csak beindítottam a windows rajta, nagyon gyors a gép. Biztosan állíthatom, hogy érzetre gyorsabb a Dell xps-emnél, pedig abban is SSD van, igaz csak sata I-es.
    Hangját még terhelés alatt is alig hallani, a dell XPS-em Samsung SSD-jének ciripelése hangosabb ennél a gépnél. Nagyon halk a ventillátora.
    A kijelzőt szokni kell a dell után, az IPS fényereje brutális, a fele fényerő is bőven elég nekem. Majd csak este lesz időm tovább próbálgatni, belakni pedig jópár nap. A súlya hurcolászásra kitűnő, az xps után főleg.

    A mysoftnál vettem, nagyon meg voltam velük elégedve, mert kibontották előttem, megnézhettem mindent amit akartam.

    Akinek kérdése van szivesen válaszolok majd.

    ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR

Új hozzászólás Aktív témák