Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz masholnap #30380 üzenetére

    Az is igaz, hogy a hőskorban nem volt igazán olcsó gép, ha valaki notebookot vett azt drágán tehette. Minél nagyobb rétegnek nyílik meg ez a lehetőség és olcsóbbak a gépek, annál többet spórolnak rajtuk.
    Egy megbízhatóbb noti, újonnan teljesen alap felszereltséggel, a leggagyibb kijelzővel, legkisebb HDD-vel, IGP-vel is 250 inkább 300e.
    Ha valakit nem zavar, hogy nem repeszt rajta pár dolog, de nincs sok pénze és tartósat szeretne, annak egy használt jó állapotú (igazi) üzleti lehet megoldás.

    Mostanság jutottam el oda, hogy lassan hogy a Pentium M760 kezd kevés lenni böngészéshez lassan Noscript mellett is. De lehet, hogy ezen egy rendszer újrahúzás/gyomlálás kis HDD karbantartás is segít ideig óráig. A te régi masinádban is hasonló korú vas dolgozhat, csak az én gépem (Asus) már 5 éve inkább asztaliként üzemel, nem kínzom ha nem kell (le sem hajtom a fedelét), mert ez szétesne. Az első két évében ezt is naponta hordtam, használtam utazás közben is, de ez sajnos nem arra van kitalálva.

    Ezért szeretek néha hozzám kerülő egy-két agyhalott, már nem kell típusú, notiban nézelődni, mit az ami gyorsabb és még megeszi unokatestvéremék Thinkpad Triója.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák