Új hozzászólás Aktív témák

  • brumi1024

    veterán

    válasz Dhampir #32025 üzenetére

    Nálam pont több helyet foglal. Monitor mindkettőnél kint lenne, ebből következően egér és billzet is, ráadásul még a laptop is az asztalon van szemben az asztalival, ahol legalább a doboz lent van. De persze ez felhasználófüggő, én asztalnál nem szívesen használom a 15"-os, gyenge, kis felbontású TN panelű monitort, inkább a 23"-as IPS-t.

    Az viszont tény, hogy laptopot lehet hordozni. Ez az előnye, az "egybeség" mellett, szemben az azonos áron gyengébb hardverrel.

    De nekem pl egyre kevésbé van szükségem laptopra, mert az esetek nagy részében úgy is itthon, asztalon használom monitorra kötve, szinte soha nem viszem sehova. Pedig egyetemre járok, ráadásul a VIK-re, ahol elvileg kéne gép, de nem. A legtöbb laboron/gyakon úgy is van gép, és mást nem nagyon lehet használni, mert nincs meg a megfelelő szoftverkörnyezet/nem férünk hozzá a belső hálóhoz...stb. Amire meg egyébként kellene(elektronikus könyvek, jegyzetek, net) arra ott a tablet(esetleg ebook), és még kényelmesebb is. Házit, ami gépes, úgy is itthon írom. De ez már csak saját igényekről való elmélkedés :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák