Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Tikakukac #3176 üzenetére

    Köszönöm a válaszokat.

    Egyrészt bízom benne, hogy nem lesz baja a választottamnak. Másrészt 3 év garanciás lesz. Még senkitől sem hallottam olyat, hogy a Fujitsu A531-532-őt ne vegyem, mert... ez is +1 pont ahhoz, hogy jól választottam típust. Az, hogy konkrétan milyen lesz... előbb lássuk mi fog most kijönni és mennyiért.
    Asztali gép: 5 éve nagyon jónak számított a tápom. Ha csak azon múlik, akkor tényleg nem lesz további gond. Tudom, hogy sokkal hosszabb életűek az asztali gépek. kb.15 év alatt úgy a 6-ik konfigurációm van. A mostani van meg a leghuzamosabb ideje. Az első kettő kivételével mindet én raktam vagy rakattam össze az általam kiválasztott alkatrészekből. Egyik sem csúcskategóriás volt, hanem valahol a belépőszint és a középkategória között, szóval egyik sem 200e-es vagy afölötti, hanem bőven alatta. Akkor cserélgettem lefelé, amikor még megtehettem anyagilag, és érdekeltek a játékok. Amikor fiatalabb voltam. Már más dolgok fontosabbak. Most már egy A531/A532-vel sok-sok évig ellennék.

    1-2 hónapig tudok várni, utána veszek gépet. Mindig jön ki újabb, jobb, netán olcsóbb. Nincs értelme várnom év végéig, vagy ki tudja meddig, hogy milyen lesz a "B" széria új tagja. A pénz is most van egyben, később már nincs rá garancia, hogy tudok ebben az értékhatárban mozogni.
    SSD: köszi, most is tanultam valamit. Talán majd egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák