Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz runner 125 #32989 üzenetére

    Egy noti ajánlásánál főleg ha rokonról van szó akkor arra is érdemes figyelni hogy ha én ajánlok valamit akkor azért valamilyen szinten felelősséggel tartozok. Ha véletlenül sikerült volna lebeszélni a rokonomékat a 17 esről és egy minőségibb 15 öst vettek volna akkor mit mondtam volna ha az a minőségibb tönkremegy? Azt hogy én márpedig jót ajánlottam? Persze kissebb is volt meg tönkre is ment. kurva jó ajánlat volt.
    Szal ezzel a minőséges dologgal vigyázni kell. nem tudom milyen arányban mennek tönkre a minőségi/nem minőségi laptopok. Könnyen lehet hogy tévedek de én kb amire gondolok hogy 100 ból 8-15 között mozokhat a tönkremenő notik minőség függvényében.
    Amikor tőlem kérdezték hogy milyet vegyenek akkor én előre leszögeztem hogy nem tudom melyik fog tönkremenni szal ezzel kapcsolatban nem vagyok kompetens. A minőség az nálam mindig bizonytalansági tényező volt és soha nem figyeltem rá. Igen hibásodott meg több notim is. de azt nem tudhatom hogy ha jobban figyelek a minőségre akkor azok nem hibásodtak volna meg ugyanilyen használat mellett.

Új hozzászólás Aktív témák