Új hozzászólás Aktív témák

  • DragoX

    tag

    Sziasztok! Kis segítség kellene, a paraméterek a következőek:

    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? A nyár folyamán, de könnyen lehet, hogy ebben a hónapban.
    (2) Maximális keretösszeg Ft-ban? max 200-250e ft
    (3) Felhasználási kör? programozás, net, némi játék. Audiofilebb hifi is rá lenne kötve, úgyhogy ha alap terhelésen nem hangos, az nem baj.
    (4) Játékra használnád-e? Igen, főleg stratégiai játékokban gondolkozom. Civ 5 és Starcraft 2 lehetőleg ne minimumon, natív felbontással. Játszik továbbá még némi LockOn is.
    (5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? forma-forma
    (6) Szeretnél bele SSD-t? Nem fontos egyenlőre. Talán csak annyi, hogy jó lenne ha lenne benne mSata. (vagy esetleg két 2,5" hely, mert már van egy SSD-m, csak kicsi
    (7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 17" + full hd, vagy 15.6" + 1600x900. Inkább matt legyen, de ez annyira nem vízválasztó.
    (8) Notebook tömege? Nem lényeges (azért 6 kiló ne legyen :) )
    (9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? lehetőleg nélküle
    (10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? Memória legyen legalább 6gb, de jobb a 8. A többi lényegtelen.
    (11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) nincs
    (12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? GPU: játék CPU: kernel fordítás, de emiatt nem kell bika proci. :)
    (13) Eddig kinézett notebookok? VAIO SVE17 [link] (a médiában láttam 250-ért szerintem ugyan ez, nem tudom hogy lehet.) Kicsit megijedtem tőle, mert notebookcheck-ék azt mondták, hogy játék közben le fog égni a bal kezem :/ . Ez a gép is érdekelne: [link],de sok mindent nem találtam róla. A dokkoló megoldás nagyon tetszik, de méretben a 17" (fullhd) fele húz a szívem inkább, vagy 1600x900 kijelző fele 15.6"-ban
    (14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Használt is lehet. Nem hátrány, ha olcsóbabn jövök ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák