Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Sziasztok!!

    Laptopot szeretnék majd vásárolni a közeljövőben.
    Méretben igazából 15.6"-os kijelző alá nem megyek semmiképp, ez a minimum.
    Amire lenne használva az nagyjából minden....vagyis film-játék stb. Külföldre fogok menni és az asztali gépemet akarnám helyettesíteni vele, ami jelenleg még nagyjából egy középkategória szintjét hozza. Hogy nagyjából mi az a szint amit kb. ,,mindenképp" szeretnék, hogy tudjon az asztaliban egy Core Q6700 ( 2.6) és egy 8800GT GS. Szóval ha ezt a szintet áttudnám ültetni laptopba az már nyerő lenne.

    Szoktam nézegetni a laptopokat, de mivel én mindig azt vallottam ha játékra akkor soha laptop, de így meg asztalit lehet nem tudom megoldani, laptop kellene majd.
    Szóval nem tudom melyek azok a vga-k amik most ,,játék" vganak nevezhetőek nVidia és Ati név alatt manapság. Leginkább intel corei procis és nvidia vga-s gépekben gondolkozom, jobban szeretem ezt a párosítást.

    Mit ajánlanátok jelenleg? Kijelzőméret lehet nagyobb is nekem az nem gond, csak kisebb ne legyen. Árban olyan 200.000 környéke. Kicsit felé mehetünk de ne sokkal.

    Remélem tudtok mondani valami jót. Laptopban amúgy jelenleg mik a jó márkák? Tapasztalatra gondolok itt leginkább és ne promociós dolgokra.... főleg akinek van és játékra használja, jó lenne kis vélemény. Köszönöm előre is.

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák