Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz duckhuszar #63793 üzenetére

    Is-is-is. Ami elég komoly gond sajnos. Csak itt különösen kiütött az, amit rühellek a mai gépekben, és kicsit felszívtam magam ami tart már egy jóideje.

    Jha :DDD
    Nem nagyon érted. Tehát itt nem azzal van a baj, hogy nem azt kapod ami rá van írva, vagy kiakad a memtest esetleg lefő a hardver. Ez azok kapaszkodója, akiknek tényleg nincs mihez belőni a gépüket, tehát hiába tolod te a prime95-öt, attól még mindig nem tudod milyen lehet a másik gép másik dobozban. Erre akartam kitérni.

    Mivel relatíve ritkán adnak vissza olyan gépért pénzt amit szervizzel lehet életben tartani így ez nem maradéktalanul igaz a garival kapcsolatban. Tudok olyat, aki úgy jön el már negyedjére szervizből vastagon 3 kilós értékű géppel, hogy már a munkalap aláírásánál elmondja mi kell cserélni kövi körben. Ez a poén.

    Gondolhatsz te rosszat: nem érdekel senkit. Írhatod te akárhová: nem érdekel senkit. Írhatsz egy rakat másik emberrel: nem érdekel senkit. Gondolhatod, hogy nincs igazam: de ettől még nem fog változni az, hogy a Lenovo akkora pofonokat vert ki a usereknek már nem elsőre nem 1-2 géppel, hogy ihaj, mégis ugyanúgy ívesen tojja le őket. Megsúgom, a boltokat is, nem is kicsit.
    Attól kérdezném meg amúgy mit venne, aki befürcsizett Lenovo/Dell magasságban. Mert az szülne érdekes dolgokat, mondjuk alsó-közép szinten :B 22-es csapdája, welcome.

    Para valóban nem kell. De ha megkérnének, hogy melyik kezemet vágjam le, én nem tudnék erre semmit mondani. Előbbi gép 2 év garis mellesleg, szóval könnyebb a döntés már emiatt is.

    *senkit: olyan akármilyen entitás, ami legalább minimális szinten tudná befolyásolni a kialakult állapotot.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák