Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz eastone1 #69220 üzenetére

    Ragaszkodj akkor, mondom ezzel nem tudok mit kezdeni. Egy többet fogyasztó, gyengébb, rosszabb supportos valamit akarsz, mert csak. Most írjak érveket? Minek? Nem érdekel úgysem.

    Hogy én is kukacoskodjak: ha az APU adja a PCMark pontszámának több mint harmadát, sőt, ha a te logikádat követjük akkor kb. a felét, mert most is dolgozott csak lassabban, akkor nem érzed, hogy kicsit epic fail az egész? Mert szerintem heavy hulladék, de ha nagyon-nagyon akarod lesz benne 2*8GB.

    Mellékág: az a baj, hogy tényleg látszik, hogy az ég egy adta világon semmi közöd a témához. A double data rate rövidítés nem véletlen ad ki DDR-t amiről beszélgetünk. A 800MHz és minden egyéb amiket te kiolvasva látsz a progik által kétszeres szorzóval adja ki a szép nagy kerek számaidat. És adta ki mindig is. Lapozzunk.

    Gondolom az egyik ezen a másik azon mér többet.

    Inkább gondolkodás helyett nézzünk nyers tényeket. Az AMD optimalizált játék/teszt az elviekben hasonlóan erős vagy gyengébb szintű NV-vel vagy azonos számokat hoz vagy kevesebbet. Szívás. Az főleg mikor az AMD Evolved játékot szanaszét kell moddolni editorokkal, hogy hajlandó legyen futni rendesen.

    Mivel mind a két konzol amd jaguar magos és a jövőben sok exclusive konzoljátékot portolnak pc re, gondolom optimalizáltabban fog futni egy amd ati gépen.

    Jajajajaja, hát hogyne. Meg majd beduplázódnak az fps-ek, hirtelen táltosparipa lesz a platform. Ez az utolsó mentsvár a tulajoknak és leendő tulajoknak: álmodozni, hogy egyszer majd minden flottul fog futni és beverjük a konkurenciát. Nem lenne egyszerű egyből működő gépet venni? Csak kérdezem.

    Nem is értem miért ilyen kevés az amd s noti.

    Felsoroltam pár igen masszív ellenérvet, hogy miért ne is legyen.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák