Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Sziasztok!

    Ismerős gyerekének nézek laptopot. A felsőoktatásban fog tanulni, de nem infós vonalon, és alap dolgokra kellene, tehát net, multimédia, sulis témák (meg nem mondta, de lehet némi szolid játék, de tuti nem BF4). A topicban utánaolvastam, hogy mik az ajánlottam 120-125k körül, és segítséget szeretnék kérni, hogy 4 kinézett áldozatból melyiket lenne leginkább érdemes megvenni.

    1. versenyző: Dell Inspiron 15 3000 (3542)
    2. jelölt: Lenovo IdeaPad Z510
    És a hármas: Lenovo IdeaPad B590 Pentium DualCore-ral, de Windows is jár hozzá
    Az utolsó: Lenovo IdeaPad B590 i3-mal, de Win nélkül.

    Egyrészt nem tudom, hogy ilyen általános felhasználás mellett mennyit jelent az i3-Pentium különbség, másrészt a Z510 mennyire megvehető, vagy sem. Bevallom, a Dell a fényes kijelző miatt kicsit nem szimpi nekem, viszont 3 év gari van rá, a Lenovóval szemben.

    Az usanotebook-hoz nem ragaszkodom, nem tudom, mennyire megbízható boltról van szó, de 125 ezer felé nem mennék árban. Persze ha a fenti típusokkal szemben van jobb tippetek, akkor azt köszönettel veszem :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák