Új hozzászólás Aktív témák

  • thomeef

    őstag

    válasz Khelben #70133 üzenetére

    Látom a szarkazmus és az irónia fogalma messze jár ettől a fórumtól. Volt már rengeteg notebookom, 300k-s kategória is, tisztában vagyok vele mennyiért mit lehet kapni és mi a különbség az általam kinézett gépek és a business gépek között. Erre a fórumra se most írok először nyugi :U .
    Úgy látszik hiába próbálom leírni hogy amire használva lesz a business gépek nem elegek, nekem multimédiás gépre van szükségem. A topik címe ha jól olvasom, "milyen notebookot vegyek", nem pedig az hogy "milyen üzleti kategóriás notebookot vegyek". Tudom hogy utóbbi 1-2 éveben nagyon elment ez a topik az üzleti irányba, mást sem ajánlotok mint alfa/laptopsystem, meg hogy javarészt ezeket ismeritek, de nem lehet mindenkinek az igényeit üzleti géppel kielégíteni, főleg nem 100k-ból. És könyörgöm, 3 válaszból eddig 0 segítséget kaptam és 3 kioktatást, sokra megy az ember veletek, köszi :R .

    (#70134) Armagedown: Amit linkeltél az egy 4-5 éves konstrukció, biztos vagyok benne hogy elindulna rajt a játék, de hogy játszhatatlan lenne abban is. Ne hasonlíts már egy NVS 3100M-at egy GT740m-hez.

    "Ugyanolyan gyors a processzor az általam linkelt gépben." -ha csak proci kéne egy játékhoz akkor a consumer kategória már évek óta nem létezne :DDD

    "A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."

Új hozzászólás Aktív témák