Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz thomeef #7012 üzenetére

    Ez teljesen más... ez azt jelenti, hogy kikapcsolt állapotban 1 óra alatt legalább 80%-os töltöttséget ér el ezzel a technológiával.

    (#7009) Blindfish: kissé továbbra is szkeptikus vagyok ezzel szemben, ETR-ből másolva:

    "Tisztelt Ügyfelünk!

    A korábban 2011. február 28-ig érvényben lévő Tisztaszoftver Program (Campus és School Megállapodás) 2012. március elsejéig ismét megújításra került.

    Ennek értelmében a felsőoktatási intézmények oktatói és alkalmazottai otthoni használatára a megállapodás biztosítja a Microsoft Windows 7 (vagy bármely elérhető korábbi verziójú Windows) Professional operációs rendszer bármely nyelvű frissítésnek (alap OEM továbbra is szükséges) és a Microsoft Office 2010 (vagy bármely elérhető korábbi verziójú Office) Professional Plus bármely nyelvű irodai programcsomagnak díjmentes és jogtiszta használatát.

    A bármely nyelvű Office 2010 (vagy bármely elérhető korábbi verziójú Office) Professional Plus szoftvernek a hallgatók által történő ingyenes otthoni használata rászorultsági alapon lesz biztosított, amelynek módja őszi időszakra kerül kidolgozásra. A korábbiakkal ellentétben a hallgatók számára az új szerződés nem biztosít Windows operációs rendszer frissítés licencet otthoni használatra.

    Mindezek miatt a fenti termékek licenceinek elektronikus igénylése később válik újra elérhetővé. A fejleményekről részletesen a www.tisztaszoftver.hu oldalon tájékozódhat.

    Megértésüket és türelmüket köszönjük.

    Tisztaszoftver Ügyfélszolgálat"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák