Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz szabonagyur #82902 üzenetére

    Leírom még egyszer a számodra, hogy érthesd:

    - nem ajánlottam az emag-ot

    - azt írtad, hogy semmit nem szabad venni az emag-tól, mert nincs garancia - nos, saját és más tapasztalata, hogy van garancia

    - leírtad, hogy nem ide illő terméket rendeltél (te hoztad fel először a notebook-on kívüli termékeket), és rossz volt a tapasztalatod az ügyfélszolgálattal, ezért írtam le, hogy én pedig különböző nem informatikai termékeket is rendeltem, azokkal sem volt problémám (így jött a lego és társai a képbe, így hoztad ide őket)

    - Én nem állítottam meg általános érvénnyel, hogy az emag jó bolt, te kategorikusan kijelentetted, hogy semmit nem lehet tőlük venni.

    - nem mondtam, hogy ajánlható bármilyen általad említett gép, sőt, ha ismernél (de nem ismersz, mert amikor még ajánlottam gépeket, csak tanácsot kérni jöttél ide), tudnád, hogy nem is ajánlanék ilyen consumer gépeket.

    - a mostani leírásod kifacsarása az általam leírtaknak

    Amit te írtál, idézem:

    NEM SZABAD SEMMIT VENNI AZ EMAG-RÓL. NINCS GARANCIA HOZZÁ!!

    az egy általánosítás, ami téves és félrevezető. Én ez ellen szólaltam fel.
    A többi dolog, amit leírtál, már csak tőled származó csúsztatás és félreértelmezés. Ilyeneket ne írj, és ne adj a számba szavakat. Rengeteg gépet szereltem, a vállalkozásomat áprilissal szüneteltetem, mivel mást helyeztem előtérbe, de addig rengeteg gép ment át rajtam, azóta is hobbi szinten foglalkozom velük. Elég jól ismerem a gépeket kívül-belül. Nem érdekel, hogy te mit ajánlasz másoknak, az sem hat meg, hogy az elmúlt egy évben valóban hozzáértő lettél, vagy csak ismétled, amit mások leírtak (hiszen két éve még nagyon nem ismerted az üzleti gépek világát, de persze egy év alatt sokat meg lehet tanulni), de attól még egyfelől egy félrevezető kijelentést tettél, másfelől pedig általam sem nem mondott, sem nem vélelmezett dolgokat tulajdonítasz nekem. Ezt ne tedd. Ártasz vele másoknak és magadnak is.

    Még egyszer leírom zárásként, hogy értsd:

    Nem mondom azt, hogy az emag garanciája hibátlan és senkinek nem lesz gondja vele, hanem a te kijelentésedet cáfoltam meg másodmagammal.

    A többiektől elnézést kérek, hogy ilyen OFF dologgal tarkítottam a fórumot, de remélem, a félrevezetésre való rávilágítás segítséget nyújtott. Folytatása itt nem következik részemről.

    [ Szerkesztve ]

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák