Új hozzászólás Aktív témák

  • rantottsajt

    tag

    Sziasztok,
    számomra még nem esedékes a laptop vásárlás (csak kb. fél év múlva), viszont szeretném kikérni a véleményeteket valamiben.
    Az alábbi laptoppal szemezek: HP Probook 450 G2, ebből több féle van, és az érdekelne, hogy az én igényeimnek szerintetek megfelelő lenne-e, és ha igen, akkor melyik.

    (2) A gépre szánt összeg forintban? max. 200eft (+- 10eft)
    (3) Felhasználás? otthoni netezés (jó sok tabon egyszerre), office programok használata, photoshop, filmnézés, ezek sokszor egyszerre
    (4) nem játszok
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15"-os legyen, a többi nem számít
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? asztaltól ágyig. mivel sokszor a hasamra téve használom, ezért előny, ha nem túl nehéz, illetve a hangszóró fent van, nem pedig alul.
    (7) Operációs rendszer? nem kell
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD-t szeretnék bele, tárhely elég 500gb, ha van benne dvd-író, annak örülök, de nem létszükséglet
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? nincs
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? új

    Azt szeretném megérteni, hogy ha most vennék laptopot, akkor melyiket javasolnátok nekem. A fenti laptopból 3 féle jöhet szóba ár alapján:
    - Intel® Core™ i3-4030U és Intel® HD Graphics 4400 - 159 990 Ft
    - Intel® Core™ i3-4030U és AMD Radeon R5 M255 - 174 900 Ft
    - Intel® Core™ i5-4210U és Intel® HD Graphics 4400 - 184 990 Ft

    Szerintetek, a fent leírt igényeket kielégíti már a legolcsóbb verzió is, és úgy se tudnám a többit rendesen kihasználni, vagy, ha már a keretbe nagyjából belefér, akkor a drágábbat vegyem inkább? Mit javasoltok, így teoretikusan?

Új hozzászólás Aktív témák