Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz GGenius #88458 üzenetére

    140K-ból ha találsz, van Fujitsu A544 és ennyi. Más új gép ennyiből nincs amit ajánlanánk. Használtból üzleti gépek, számlával-garanciával is kijönnek ennyiből és sokkal tartósabbak. Kis szerencsével akár új vagy újszerű gépet is kifoghatsz ennyiből.

    dellarocco: HP Probook 640-650 vonalon keresgélj. A mostani M-es procid szintjét nem fogja hozni egy U-s, főleg nem konzumer gépben, mert még ahhoz is alulméretezett a hűtése esetenként. Lenovo garit már írták előttem

    Because: lehet azért mondja mindenki a használt üzletit, mert megfelelő hűtéssel, házzal ellátott gépek, amikből egy 3-4-5 éves is elég hardveresen az átlagfelhasználónak (konzumerből is elég lenne, a hw ugyanaz), viszont nem egy fröccsöntött fostengert kap a pénzéért, hanem minőséget.
    off offja: Laptopsystemmel legtöbbünknek volt tapasztalata és pozitív, plusz az apróról vásárlással szemben ott van az, hogy kapsz számlát (céges vásárlásnál külön öröm), garanciát és nem Jóska Pistától veszed a gépet, aki eltűnik a pénzeddel és mossa kezeit, ha szart adott el, hanem egy boltba be tudsz menni, verheted az asztalt, ha bármi baja van a gépnek és egy számla van a kezedben, nem egy sajtpapír, ha egyáltalán hajlandó adásvételit írni a magánember. De lehet csak én vagyok olyan csökött agyú és szűk látókörű, hogy se magammal, se ügyféllel nem akarok kibaszni pár ezres megspórolásáért és kockáztatni.

Új hozzászólás Aktív témák