Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz mrkorooo #94883 üzenetére

    Nálam a Mac-nem Mac kérdés oprendszer kérdés. Ha MacOS-t akarsz, akkor nincs alternatíva, max házon belül. Az almás gépek jók, a garijuk szuper, az áruk húzós, de ismét, ha MacOS kell, akkor az ő útjukat kell járni. Grafikus munkára sokan használják a minőségi kijelző és az ügyes skálázási tulajdonságok miatt (bár gondolom ezt neked nem kell részleteznem).

    Alternatíva lehet windows vonalon a HP Elitebook széria (pl 820 G2) és a Latitude E7250/7450. Ezek fő előnye, hogy rendesen el vannak látva portokkal és a RAM+SSD nincs forrasztva, bővíthető ill az akksi se belső. A büdzsé és az akksiidő hasonló.

    #94887: továbbra is a fő kérdés, hogy OSX vagy Windows, nem tudom, ezt a meccset lejátszottad-e fejben. Személyszerint win párti vagyok, nemigen láttam még olyan alkalmazást, ami osx-en ment de win-en nem lehetett megoldani - de ez egyéni szimpátia kérdése.

    Nem tudom, hogy a MBP 10óra üzemideje mennyire valós, nekem az E7450 dVGA-val (okés, ez "alszik" az optimus miatt) és i7-5600u procival kb 6-7 óra wifis böngészést bír.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák