Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz pure09 #94968 üzenetére

    Nemigazán lehetett a krumplinál konkrétabbat ajánlani, mert azt írtad, hogy a játék fontos - legalábbis nálam a "szóval (keményen) játékra" kitétel így jött le, főleg a gta5 említésével. Ez teljesen más világ, mint az "általános használatra elég" (office+net+filmnézés akár 4k-ig) kategória! Utóbbira nem kell dedikált grafika, a legolcsóbb (Haswellnél nem régebbi) i3-as konfi is kiszolgálhat - ahogy a 4-5éves játékokat is 1366*768-on.

    Bár a 150k limit kemény magyar forintban necces, nemigen szoktak ilyen árban nem-széthullós, 3év garis gépeket vesztegetni. Egy kicsit emelve a limitet már találsz HP Probookokat, pl 450 G2-t vagy 455 G2-t (utóbbiban AMD proci lakik, kicsit gyengébb CPU de lényegesen jobb grafikai teljesítménnyel).

    "Mást is jól megreguláztatok mert nem 300 ezret írt játékos gépre." Őszintén: 250k alatt még a Lenovo se rak neked össze rendes játékra alkalmas VGA+CPU párost egy papírdobozban. megj: Játék alatt ebben a fórumban nem pasziánszt vagy mahjongg-ot értünk, vagy akármit, ami köztudottan elmegy igp-n. -> ennek a "köztudásnak" pedig az adott játék leírásában/topicjában kell utánakérdezni.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák