Új hozzászólás Aktív témák

  • Bass83

    csendes tag

    Sziasztok! Gépet akarnék vásárolni, segítsetek légyszi.
    (1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Akár most, de egy hónapon belül mindenképpen.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? 250e, nagyon Max 300e.
    (3) Felhasználás? (irodai munka, iskola, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb.) Elsősorban multimédia, de néha egy kis játék, de nem vagyok kicsit se gamer.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Közepes szinten fusson, de ez a rész annyira nem lényeg.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? IPS mindenképp, 15,6" és lehetőség szerint Full HD, de ha a panel fontosabb, mint a felbontás.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Nem túl gyakran. Utazás közben csak ritkán használnám.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Angliában élek, nem nagyon találkoztam oprendszer nélküli géppel.
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Minél nagyobb HDD, 1 Tb jó lenne. Amennyiben van benne optikai meghajtó, helyére SSD kerülne. RAM: 8 Gb
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Nem tudom van-e különbség a kamerák között, de minél jobb minőségű legyen. USB3 nyilván alap.
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Új.

    Mint látjátok, Angliában élek, szóval nem csak Magyarországon kapható gépek jöhetnek szóba.
    HP envy sorozat nagyon tetszene, főleg az új, csak épp a panel a gyenge pontja. Az idei új nem tudom TN paneles-e. De a lényeg, h nem lenne baj, ha ki is nézne vhogy a gép. :)
    Várom az ötleteket és előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák