Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok,

    Párommal vállalkozás indításába fogunk most januárban, és szükségünk lesz nyomtatóra a tevékenységhez. Könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatás lesz a főtevékenység.
    Sajnos lapszámmal nem tudok tervezni még egyelőre, mert elképzelésem sincs,hogy mennyi nyomtatott anyagra lesz szükségünk a munkánk során. Amit lehet szeretnék gépen megoldani nyomtatás nélkül, de nyilván elkerülhetetlen,hogy a fontosabb dokumentumokat kinyomtassuk és lefűzzük.
    Mivel szükségünk lesz scannerre is, így elsődlegesen valamilyen kombinált gépben gondolkodunk, ami tud több oldalas scannelést is úgy,hogy tálcáról húzza be, tehát nem kell fordítgatni az oldalakat az üveg lapon. Színes nyomtatásra előre láthatólag nem lesz szükségünk. A szerver szerepét egy Synology rendszerű NAS fogja ellátni, erre szereteném rákötni az eszközt, és hálózati eléréssel szeretném a scannelést/nyomtatást megoldani.
    Árkategóriát sem tudok mondani, tekintettel arra,hogy egy hosszú távú befektetésként tekintünk rá, így nyilván nem a filléres kategóriából szeretnénk megoldani. Tudja amit kell stabilan, legyen megbízható, és jó ár/érték arányú.

    A fentiek alapján tudnátok esetleg olyan gépet ajánlani, ami jó választás lehet? Előre is köszönöm a segítséget!

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák