Új hozzászólás Aktív témák

  • Varshi

    aktív tag

    válasz Prien #14738 üzenetére

    Nézd, az idézett szövegben is több ezer volt, erre írtam a havi 100-at, hogy ne túlozzunk, sokkal kisebbnél is kiadja a matek. Azt a 100-at elosztani egy egész számmal, és felszorozni vele a megtérülési időt szintén egyszerű. Ne csavargassuk már a peremfeltételeket, mert végtére is tanácsot szeretnél kérni, és így nem fogunk tudni adni.
    A 12 ml-es XL patronokra max 600 van írva, de én a helyedben 500-zal (se) számolnék. Szerintem én nyomtattam többet HP-val eddig. ;)
    Az az Epson tovább bírja, mint Te (idegekkel). :D Ha nem is örökéletű, de 30e oldalig egész biztos bírni fogja a gyári fej. 30e alatt meg a 300 oldalas patronból pont 100 db-ot vennél a patronos nyomtatódba. Legyen csak 5000 Ft darabja. Az fél millió tintára. :D :D

    A tartályost ezalatt 30000/6000 hivatalos, valójában 30000/5000 -> 6 db tartályból eteted, abból 2 db járt a nyomtatóhoz, marad 4 db költsége = 20e Ft, és ebben már a postaköltség is benne volt.

    Az a baj, hogy ha időnként elszalad a ló, és rányomsz egy doksit a nyomtatóra (legyen az egy színes ábrás prezi vagy házi feladat), majd észreveszed, hogy közben már megint kifogyott a sárga, ami miatt cserés az egész színes patron, akkor attól minden alkalommal +1 ősz hajszálad lesz.
    Olcsó Suzukid van, de versenybenzinnel kell tankolni. :( Ha csak templomba kell vele járni, akkor nem gáz. De innentől tényleg matek.

Új hozzászólás Aktív témák