Új hozzászólás Aktív témák

  • BenJoe80

    senior tag

    válasz mkRoland #1533 üzenetére

    Wow... köszi a választ mkRoland, ez már sokat segített!

    Hát az általad írtak alapján mindenképpen lézeres monokróm lesz a befutó, ugyanis a szüleim eléggé rendszertelenül használnák - ami azt jelenti, hogy néha kinyomtatnak pár oldalt aztán talán egy hónapig semmit - és akkor is főleg csak szövegnyomtatásra kell.

    Aminek akkor most majd utána kell néznem az, hogy a tonner milyen az adott nyomtatóban? Beépített fejű vagy cserélhető tartályú? Jól értettem, hogy az utóbbi az olcsóbbik?

    Arra lennék kíváncsi, hogy mi a véleményed erről a nyomtatóról: Samsung SCX-4300? Eleve a Samsung milyen nyomtatók megbízhatóak (nekem ilyen monitorom van azzal nagyon meg vagyok elégedve, de ez ugye más tészta)? Ez egy all-in-one rendszerű nyomtató (nyomtató, fénymásoló, szkenner) már korábban is szemeztem vele, sajnos azóta felvitték az árát majd egy tízessel (most 27 féltől van, régebben 18-ért már lehetett kapni).

    Amit próbáltam kideríteni az a tonner milyensége de nem nagyon találtam eddig leírást.

    Tudnál ezzel kapcsolatban egy véleményt mondani? Esetleg összehasonlításként egy vagy két másik hasonló kategóriájút? Nem ragaszkodom hozzá - ha van jobb, ésszerűbb szívesen hagyom magam meggyőzni...

    Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

Új hozzászólás Aktív témák