Új hozzászólás Aktív témák

  • Forza_JUVE

    aktív tag

    Sziasztok!

    TV tunert szeretnék venni, de sajna kicsit le vagyok maradva ilyen téren, elkelne 1 kis segítség! :) Sok évvel ezelőtt volt egy PCI-os tv tunerem, de azóta sokat változott a világ...

    Szóval nekem pl. újnak hat az USB csatlakozású megoldás ... amikor magán a tuneren van egy antenna ... és semmi több. Se video bemenet, se hang bemenet, se antenna bemenet. :F
    Gondolom ez a masina a beépített (vagy kihúzható) antennájának segítségével érzékeli a megfelelő jelerősségű TV és rádió adókat, amiket aztán sorba tesz, lejátszik, és persze rögzít, ha én azt szeretném.

    Nekünk itthon műholdas tv-nk van, vagyis kint az udvaron van egy bazi nagy parabola antenna, amiről egy antenna kábel jön be ... és ez van bedugva a beltéri egység antenna bemenetébe. Aztán a beltérin van 2 video kimenet: 1 Scart és 1 sárga RCA. A Scart megy a TV-be, az RCA szabad. Ennyi.

    Mielőtt elkezdtem volna tv tunerek után kajtatni, azt gondoltam, hogy majd a szabad RCA-t kötöm össze a tvtuner video bemenetével, így bár lapozni nem tudom a monitoron a tv adásokat, de amit lát a TV, azt én tudom nézni és rögzíteni a gépemen.
    Ekkor tapasztaltam az USB-s, video bemenet nélküli szerkentyűket.

    Itt van pl. ez: link

    Valaki elmagyarázná lécci, hogy pl. ez jó lenne-e nekem a fent leírtak alapján?? Nem sértődnék meg, sőt megköszönnék egy picit szájbarágósabb magyarázatot! :)
    Hogy is működnek ezek ??

    KÖSZI :R

Új hozzászólás Aktív témák