Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNewDawn

    addikt

    válasz bobalazs #135138 üzenetére

    Nem tudom mikkel szoktál játszani, én se ma kezdtem, életem első játéka a LEGELSŐ prince of persia volt 91 ben, nem egész 10 évesen, az meg nem ma volt :)
    Szóval idestova 30 éve vagyok gamer , kisebb- nagyobb megszakításokkal persze, szóval inkább 20az, de én mindig megtaláltam magamnak azokat a játékokat, amik érdekeltek, és a többségéből mára legenda lett, és kb mindegyik bent csücsül a kategóriájában a legjobbak között.

    Szóval a nagyszerű játékok száma nem változott, csak mivel a játékok száma nőtt, ezért talán nehezebb kiszűrni az igazán kiválóakat.
    Bár jobban véggiggondolva még ez sem, mert cserébe meg sokkal több info meg video meg gameplayt tud megnézni már előre az ember, 90 es években ilyen még nem nagyon volt :D

    De tényleg, most végiggondolva ha kellene sorolnom életem legmeghatározóbb 50 játékát, akkor kb minden évre jutna kettő, nem lenne semmelyik időszak alul vagy felülreprezentált. Szóval nem, nem osztom az olyan divatos és populáris " régenmindenjobbvolt" at :)
    És amúgy zenékkel meg filmekkel is így vagyok, könyvekkel csak azért nem, mert régebben jó könyveket is 1000 számra fogyasztottam, sajnos utolsó 5-6 évben jóval kevsebbet mint előtte :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák