Új hozzászólás Aktív témák

  • killbull

    aktív tag

    válasz Grave_444 #152142 üzenetére

    De az a táp melegszik, ez a koncepció akkor működne ha kitalálnál rá egy bazi nagy kicsi lyukas oldal lapot vagy bármi mást ami ezt a célt szolgálja hogy szűrje a port és akkor talán egy működő koncepció mondjuk nem állítva hanem fekvő ház és akkor a tetején menne be a levegő.

    Nem nehéz azt se észrevenni hogy a hátsó venti alatt és felett szellőzés van szóval még vákumot se tudsz csinálni hogy kimenjen mert a hátsó venti meleg levegője ha kiszív akkor alatta és felett beszív és megy vissza a meleglevegő...

    De ne hari én kukáznám ezt a házat, vagy pénzé tenném és a passzív táp az menne egy olyanba ahol a tápegységnek van egy alsó kamra ami teljesen elvan szigetelve és amire lehet rakni mondjuk frontálisan egy ventilátort és a fenti alkatrészek hátul és felül lennének meghúzva ventilátorokkal, de olcsósítva egy hátsó 12 es ventilátor kitudná húzni a hőt egy ATX ből amibe belemegy az ITX lap.

    Másik gondolat meg passzív táp full külön kamra hogy ha te ott megpróbálsz elszívni akkor ott instant megy be a házba a hő a többi alkatrészre.

    Te tudod! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák