Új hozzászólás Aktív témák

  • killbull

    aktív tag

    válasz Grave_444 #152164 üzenetére

    A Techpowerup 65 fokra tudta terhelni!

    Ez a tesztelő meg 63 fokra tudta izzasztani!
    [MSI GTX 1660 Super Gaming X]

    Itt 65 fokra sikerült izzasztani!
    [GTX 1660 Super vs GTX 1660 Ti - Graphics Card Comparison]

    Elárulom a venti elrendezésed egyenértékű egy olyan felállással ami kb egy ATX házba annyi lenne hogy vagy a VGA mellett vagy a ház elején legyen egy porszűrős beömlő és az az egy venti rendesen vagy a VGA ra (ez a jobb) vagy a ház elejéből (így még egy SSD t is odarakhatsz a friss levegőre) hűtené és garantált nem 78 fok közeli lenne, úgy hogy a házból hátul húzza egy venti a levegőt!

    Biztos az elmúlt 20 évbe halucináltam vagy kómába voltam hogy semmihez se érthetek. A mostani configom 2700X 4Ghz all core, + egy kazán R7 260X et 62,5 fok maxra tudok tartani egy 8 cm es ventivel ami húzza ki a házból a levegőt, és van kemény 3 rész ahol bemehet a házba a levegő. Pl azért jegyeztem meg a rést is a ventilátorodnál ami hátul húzza a levegőt mert nálam az is levan takarva így jól megy a vákum, kőkemény 1 db venti, évente egyszer kell zsírt tolni bele és addig él míg ki nem rohad az elektronikája, 2016 óta ennyit kér enni.

    Csak segíteni akartam de mondok jobbat, mutasd meg pár embernek a házad és kérj tanácsot, ne én legyek az akire hallgass, inkább azok segítsenek! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák