Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Sziasztok!

    Elég tanácstalan vagyok. Konfigom az alaplapomon.
    Tavaly volt már egy RTX3070-em már, de mikor nagyon felmentek az árak eladtam és vettem sokkal olcsóbban (alig több mint negyed annyiért) egy 1070Ti-t, ami kb hozza a 3070 teljesítményének a 60%-át.
    Most, hogy normalizálódtak az árak vettem hó elején egy Gainward Ghost 3060Ti-t 245-ért.
    Eközben a 1070Ti értéke is 110-120 környékére, kis szerencsével 125-re csökkent.
    Különösen nem vagyok elragadtatva ettől a Gainward Ghosttól, semmi headroom, sem OC sem UV irányba, nem is halk, persze tudtam, hogy alsópolcos termék, de ennyire....
    Még holnap el tudok állni tőle.

    Van még két tényező:
    - Van Németországban egy munkatársam, aki pont az elmúlt 2 hétben nem volt elérhető, de mostmár bármikor tud nekem venni és küldeni egy kártyát ott, nem kell még mailboxolnom sem.
    - Időközben a semmiből beesett egy 3D Vision monitor, szemüvegem már volt. Ez az NVidiának egy letűnt korszakának terméke, és nekem nagyon megtetszett. Most ki tudtam próbálni, egészen fantasztikus cucc. Csak az a baj, hogy a 2020 októberi driverrel megszűnt a támogatottsága, így csak az RTX2000 szériával bezárólag működik egy másfél éves driverrel meg mókolással, sem a 3000 szériával, sem a 2060 12G-vel nem megy.

    Szóval a kérdés:
    - Álljak-e el a kártyától a holnapi napon, vagy most felfele indultak el az árak, legalábbis most 245-ért nem látok sehol 3060Ti-t.
    - Ha elállok szerezzek németből rtx3xxx kártyát jobb áron, vagy egy használt 2080 környékével menne a 3d is meg az újabb dolgok is elég jól?

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák