Új hozzászólás Aktív témák

  • andatti

    senior tag

    Boldog karácsonyt!
    Úgy tűnik nálunk is kezd már normalizálódni a helyzet... Vettünk egy okostv-t, és ahhoz adtak CI modult is, (bár az eladó szerint "ma már nem gyártanak olyan tv-t".) :DDD Szóval talált is 48 csatornát, de nem teljesen tiszta, hogy a kiegészítő csatornák elérhetőek már, (elvileg okt. 1-től már lenniük kellene) vagy csak majd jövőre valamikor...
    A mi antennánk a szentesi adóra van irányítva.
    ... és találtam egy érdekességet, ugyanis (egyetlen egy kiegészítő csomagos csatorna sem fogható még) DE a sportklub jön(ne) a 60. csatorna helyén, kódoltan. De egyetlen egy csomagban sincs benne... Szóval nem értem.
    (ha már kitárgyaltátok, akkor nagyon bocsi, nem sokat olvastam vissza...) :(((
    Azt is néztem, hogy hogy kéne előfizetni az extrákra... Vagy 20 ezer lenne fél évre, /ez most nem menne, sajnos/ vagy a havidíjasban, határozott, vagy határozatlan időre... Elvileg lehetne az olcsóbb, 1, vagy 2 év hűséggel, hisz ha a tv látja, akkor nincs nagy lutri benne, de nem tudok dönteni. /5100 Ft egyszeri díj után havi 2200 FT lenne/ De itt se értem az ÁSZF szerinti listaárat... :F Szóval a 2200 Ft az csak pár hónapra érvényes, vagy pedig végig a hűség vállalási ideje alatt 1, vagy 2 évre... :F Ti melyiket javasoljátok?
    Illetve kérdés még, hogy a világjáró, és a filmbox pack mikortól lesz majd elérhető?

Új hozzászólás Aktív témák