Új hozzászólás Aktív témák

  • fezsoo

    aktív tag

    Kódolatlan hetek az AXN csatornán!

    2016. szeptember 1-14. közötti időszakban az AXN műsora kódolatlanul elérhető a MinDig TV nézők, valamint a MinDig TV Applikáció használók számára.

    A kéthetes időszak alatt az AXN olyan sikersorozatokat tűz műsorára, mint a Quantico, amelyben az FBI újoncainak mindennapjait követhetjük végig, akik a felvételi után kiképzésre érkeznek az FBI kiképzőközpontjába. Itt lesz továbbá a Maggie Q és Dylan McDermott főszereplésével készült Zaklatók (Stalker) című sorozat és a Benedict Cumberbatch által megformált Sherlock Holmes is újra tiszteletét teszi az AXN-en. Az AXN műsorújságját böngészheti a MinDig TV Applikációban és emlékeztetőt is beállíthat a kiválasztott programhoz.

    Az AXN a MinDig TV platformon a 16. programhelyen található. További információ itt

    Nézzük együtt az AXN műsorait akár a MinDig TV-n, akár a MinDig TV Applikáción!

    Négy hétig Prime!

    2016. szeptember 5-én 21 órától október 3-ig kódolatlanul elérhető a Prime csatorna a MinDig TV programkínálatában.

    2016. szeptember 5. és október 3. között a Prime kódolatlan műsora szórakoztatja a MinDig TV nézőket országos tévépremierekkel és jól ismert kedvencekkel. Az indulás hetétől három, hazánkban eddig nem látott sorozattal is erősít a csatorna, hétköznap esténként 22 órától. Ezek a Gotham, a Scream Queens - Gyilkos történet, valamint a Zoo – Állati ösztön. Ezen kívül egyéb klasszikus sorozatok pezsdítik fel a hétköznapokat, és országos filmpremierek is gondoskodnak a szórakozásról.

    A Prime a MinDig TV platformon a 17. programhelyen lesz megtalálható. További információ itt

    Ha szívesen értesülne a MinDig TV-vel kapcsolatos hírekről, kövessen minket Facebookon itt
    További bővülés – már 12 ingyenes csatorna
    a MinDig TV-n!

    2016. szeptember 5-től a FEM3 tematikus életmódcsatorna megjelenik a MinDig TV kínálatában.

    A változatlan csatornanévvel, azonban megváltozott programkínálattal induló FEM3 életmód csatorna trendi realitykkel, dokumentumfilmekkel és saját gyártású műsorokkal várja az életmód, a divat, az egészség és DIY világa iránt érdeklődő nézőket a MinDig TV-n. A FEM3 csatornával immáron tizenkettőre nő a szabadon fogható földfelszíni digitális platformon elérhető programok száma. Ha Ön is szívesen lenne MinDig TV-s, nézze meg honlapunkon, mi kell hozzá.

    A FEM3 a MinDig TV platformon a 12. programhelyen lesz megtalálható. További információ itt

    Samsung Galaxy A70; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f

Új hozzászólás Aktív témák