Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiz Khalifa

    addikt

    válasz Solad #44805 üzenetére

    Nem. Én bármit kapok annak örülök. Ha egy 7ft-os gyufát kapok valakitől ha ismeretlen ha ismerős annak is örülök mert látom rajta hogy kedves és szeret adni. És én is ilyen vagyok. De azért kérdeztem a kollégától mert pár dolgot kinéztem nála. És én még egy dologból is engedek ha még olcsóbban is adom mit az átlag mert én olyan vagyok.

    És igen érdekel pár dolog így jogosan kérdeztem szerinted de mivel tettem a végére Smily-t így ez olyan volt hogy vagy enged vagy nem nekem tök mind1 mert jó áron adja a dolgait. De azért kérdezni szabad nem?

    És egyébként én is viszonzom a dolgokat. Meg aki velem kedves és jó áron ad dolgokat annak én is odaadom olcsóbban. Ennyi.

    Erről ennyit. Miért ítélsz meg olyan embert akit nem is ismersz? Most én is írjak rólad minden hülyeséget ami nem is biztos hogy igaz azért hogy lejárassalak mások előtt? Mert ha ilyen ember vagy akkor csinálhatom én is így bár én nem ilyen vagyok de ha kihozzák belőlem az leszek!

    Elnézést a többi topikozónak hogy ilyen hosszú HSZ-t írtam és pont itt írtam ezt meg. Utána jöttem rá hogy privibe is lehetett volna. :W

    [ Szerkesztve ]

    Smoke some weed nigga!

Új hozzászólás Aktív témák