Új hozzászólás Aktív témák

  • Solad

    őstag

    válasz zetecR #46858 üzenetére

    Csak arról tudok nyilatkozni, amivel én dolgoztam, lehetséges hogy más típusok másképp működnek.

    Annak idején tudtál rendszámra keresni, hogy az adott autónak van-e állandó engedélye, stb. Azt nem tudom hogy ez online működött-e (2005-ről beszélünk) vagy saját adatbázis volt minden masinában.

    Manapság a mobilparkolás miatt biztos vagyok az állandó kapcsolatban.
    Anno nap végén egy dokkolóba tették a masinákat letölteni róla az adatokat illetve akksitöltésre.

    Viszont valóban van az adatbevitelnek egy pontja, ahonnan valóban nem lehet visszalépni, és törölni értelemszerűen nem tudod a pótdíjazási folyamatot. Nálunk ez a jegynyomtatás volt.
    Ilyenkor az egyetlen megoldás, ha annak rendje és módja szerint kinyomtatja a cédulát, de nem teszi az autóra, hanem nap végén a központban leadja rontott pórdíjként. Persze aki rendszeresen 2-3 csomaggal megy haza azt nem szeretik.

    A mai viszonyok között én elképzelhetőnek tartom, hogy emberünk meglát egy autót jegy nélkül, körülnéz (a szabályzat szerint ezt kell tennie) hogy a környező automatáknál vált-e éppen valaki jegyet, Ha nem, akkor rákeres az adott autó rendszámára hogy biza mobillal vettek-e rá jegyet, és ha nem, akkor a gép automatikusan megindítja a pótdíjazási folyamatot az adott rendszám ellen és itt már semmit nem tehet.

    (#46857) Gabir: Lassan már a szabadkőművesek keze is benne lesz a dologban :D Az ellenőr nem tudja átállítani az órát a gépén. Pótdíjazni tud meg lekérni egy autó rendszámát, esetleg megnézni a dátumot. Minden más jelszóval védett. Azt pedig elég elképzelhetetlennek tartom hogy központilag ilyennel machinálnának :)

    [ Szerkesztve ]

    No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

Új hozzászólás Aktív témák