Új hozzászólás Aktív témák

  • scapegt

    senior tag

    Van egy fölösleges Fujitsu Siemens Amilo A1640 notebookom 2 db 60 GB-os winyóval (az egyik a gyári) és egy 2,5"-os HDD tartóval. Az akkuja - bármilyen meglepő :D - még mindig jól bírja (1-1,5 óra), nagyon lett rá vigyázva, alig volt akkuról használva. Megvan a táp és az akku + a két winyó + tartó, ill. még egy Belkin Wi-Fi PCMCIA kártyát tudok adni hozzá. A noti egyébként jó állapotban van, a kijelzője teljesen karcmentes! Noti + 60 GB HDD + külső HDD tartó + PCMCIA kártya egyben 16k

    Továbbra is eladó egy Canon SX50 típusú fényképezőgép az összes papírjával, +2 év törés (leejtés) elleni kiterjesztett garanciával (értéke 7e Ft), töltőjével, akkujával, egy napellenzővel, 32 GB-os UHS-I-es Sandisk microSD kártyával. A hirdetés itt tekinthető meg.

    Valamint még mindig eladó 4 db 13 collos alufelni + 4 db 165/70 R13 Goodyear Duragrip gumi. A 4 db gumi 2 nyarat futott, profilmélység 6-7 mm!!! Csak a 4 db gumit 55.000,- Ft-ért vettük gumisnál (nem Tesco-s gagyi). Azonnal vihető! Minimálisan alkuképes az ár, csak vigyétek! :))

    Erre a hsz-emre a Plantronics K100 Bluetooth-os kihangosítót 11k-ért odaadom, csak vigye valaki :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák