Új hozzászólás Aktív témák

  • Solad

    őstag

    válasz WildBoarTeam #52874 üzenetére

    Szo sem volt olyasmirol, hogy tobbet tudnek roluk mint a szuleik. De tudom elfogultsag nelkul, objektiven szemlelnina dolgaikat amire a szulok keptelenek.

    Az altalad emlitett ovodai verekedes a tipikus peldaja annak amikor mondket gyerek mas mesevel all elo. Ha tudnad hany alkalommal talalkoztam olyannal hogy mindket fel ugy adta elo hogy a masik volt a vetkes es a masik kezdte.

    Es nem latod, de egy ilyen kapcsolat nem arra korlatozodiknhogy a gyerek eljon edzesre aztan hazamegy. A tavalyi evben ket ezdotaborunk volt es 19 versenyunk. Ezeken a kozelben sincs szulo, en vagyok a gyerekkel en dugom agyba, en ebresztem, en etetem, en szerzem be a liszterzekenynek a specialis kajat, en ulok vele a korhazban ha megserul, enyem a teljes felelosseg.

    Igen, tudom mit szeretnek, hogy alszanak, mitol felnek, mire allergiasak, milyen reakciokra hajlamosak, es meg sorolhatnam. Negy evestol tizennyolc evesig terjed a korosztaly, tudom az ovigondokat, a kisiskolas gondokat, a pasis/csajos dolgokat, sot meg korrepetalni is szoktam oket.

    Soha nem gondoltam olyat, hogy tobbet tudok roluk mint a szuleik, nem is celom. Viszont sokmindent latok amit a szulo nem (nyilvan ez forditva is igaz).
    Egyszeruen csak ova intek minden szulot attol hogy abba a hitbe ringassa magat hogy mindent tud a gyerekerol, mert csunya meglepi lesz a vege.

    No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

Új hozzászólás Aktív témák