Új hozzászólás Aktív témák

  • laika1200

    csendes tag

    válasz Gus #58653 üzenetére

    Szia!

    Igen, BGA-val is foglalkozunk. Bármilyen furat- vagy felületszerelt alkatrészt, csatlakozót, chipet (beleértve BGA chipek) le tudunk venni, tudunk cserélni illetve újraforrasztani (maximum 65x65 mm-es méretkorlátig).
    Teljesen felszerelt műhelyünk van, egy három zónás 3800w-os forrólevegős, ipari forrasztógépet beleértve.
    Javítunk konzolt, tabletet, telefont, notebookot, VGA-t, TV panelt (az "alaplap hibás", normál szervizben javíthatatlan féléket).

    A kérdésre válaszolva egy noti VGA chip reballozása 10-12.000.- +ÁFA jelenleg (attól függ kinek adod le), ebbe beletartozik a készülék kitisztítása, pasztázás, hővezető padok cseréje. Ehhez phobya thermal pad, thermal grizzly minus pad, arctic mx2, rézlap a felhasznált anyagok. Az elvégzett munkára 3 hónap garit tudunk vállalni.
    Chip csere esetén az ár a chip árával nő, ami változó, 3500.-tól indulnak az új chip árak (határ a csillagos ég), ez esetben a gari 1 évre nő.

    A műhelybe idegeneknek tilos a belépés, több millió forintunk és 3 évünk van a technológia kidolgozásában, finomításában és senkinek nem fogunk technológiai tippeket adni, mi sem kaptunk ilyen segítséget. A javítás menetét szoktam fotózni, így utólag nem lehet vita hogy mi volt a készülék hibája, mit csináltunk és mit építettünk be. Ezeket a javítás menetét dokumentáló fotókat természetesen át szoktam küldeni a vevőnek. Így tisztességes.

Új hozzászólás Aktív témák