Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz hito #9002 üzenetére

    De pontosan erre jó - és van is egyetlen egy fingerprint amivel most épp működik, és pontosan ahogy a legutóbb úgy akár ebben a percben vagy a következőben, vagy egy óra múlva vagy 3 óra múlva, esetleg holnap vagy holnap után.. egy hét vagy hónap múlva a Google pont ugyanígy belepiszkíthat és újabbnál újabb szolgáltatásoktól vonhatja meg a működést, esetleg bevezetik bankok vagy maga a Google a Strong Integrity megkövetelését ami abban a pillanatban törik el ahogy a bootloader-t kinyitottad és mivel hardveres teszten alapul így nem átverhető.. Olvass bele a Magisk topik összefoglalóba ha érdekel. Nem lesz könnyű olvasmány - előre elnézést is kérek :D De nem az van már mint 6..8 évvel ezelőttig (SuperSU-val bezárólag) volt.. de már ott is megvolt a végén a root cloaking app detecion.. úgyhogy a bootloader nyitás és a root-olás ma már nem tejbegríz evő verseny.
    PS: A Xiaomi.EU ROM-hoz való injector-ban levő egyetlen FP van most amivel működik a módszer, se más módszer se más fingerprint nincs (legalábbi publikusan!) amivel működik. Annyira lehet ez hosszú távú amennyire fentebb írtam :D

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák