Új hozzászólás Aktív témák

  • pistike75

    csendes tag

    Tegnap feltettem az 1.6-os Finless rom-ot... még egyelőre nem mondanék véleményt, bár az mindenképpen szimpatikus, hogy ki vannak szedve belőle a felesleges cuccok. A romolás simán ment a leírás alapján, miután a saját hülyeségemből kikeveredtem. Kernelt egyelőre nem cseréltem, majd ha lesz tápom vagy angol-eu átalakítóm.
    Van pár hülye kérdésem:
    1, (Nem röhög!) ha elrejtem a tálcát a kis ikonnal, akkor utána hogy a ménkőbe tudom visszaállítani anélkül, hogy egy totális rendszervisszaállítást csinálnék? :) (tegnap ugyanis ez történt)
    2, a gyári launchert tudom-é konfigolni valahol? (mert nem találtam erre utaló részt sem a beállításokban, a programok közt nincs launcher, a szokásos launcher beállító előcsalogatások meg nem működnek. (btw: ha teszek fel egy másik launchert (nekem az adw nagyob bejött) az lassítja egy kicsit is a gépet vagy nem? Valamiért mindenből szeretem az alapot használni és minél kevesebb dolgot szeretek pluszba felpakolni)
    3, A gyári és az új rommal is futtattam cpu mérőt. A cpu-ra mindkét esetben azt írja, hogy 1600-as, aztán a beállításoknál ott van, hogy 250valamennyitől 1608-ig tud működni.... és aztán kiírja, hogy 1008 Mhz. Most akkor nekem érdemes feltenni a másik kernelt vagy nem? Mert ugye ezzel akkor elvileg megy 1600-on, akkor van értelme?

Új hozzászólás Aktív témák