Új hozzászólás Aktív témák

  • Maddoxtomi

    tag

    válasz #79335424 #9491 üzenetére

    Üdv!

    Szeretném megköszönni a segítséget!
    Végül egy T-R42 -t vettem, fél napja van nálam, egyenlőre hozza amit kell, wifi-t látja 3falon keresztül kb 10méterről, egér + bill. elsőre megy vele, filmeket szépen viszi ; 2TBos külső vinyót is tudja kezelni.

    Negatívum: 220Volt üzlettől vettem, kispórolták a dobozból a mini USB - USB átalakítót. A használati útmutatóban (amit ők maguk készítettek) fel van tüntetve, a valóságban lemaradt.

    Egy kis segítséget, tanácsot kérnék újra, érdekelne ki milyen lejátszót használ, kellene egy böngésző amivel a honlapok nem mobilra optimalizálva töltenek be, (nem találtam hirtelen hol lehet beállítani, lehet a gyári is tudja?).

    Olyanra van -e lehetőség, hogy a laptopon tárolt filmek, zenék, valahogy elérhetőek legyenek az androidos eszközről amikor mind a két készülék be van kapcsolva és egyazon wifi-n van. Ha ilyet lehet, hogyan, milyen programmal érhető el? RTL most honlapjára kell silverlight szoftver vagy flash 10 androiddal megoldható valahogy hogy tudjam nézni a honlapot vagy ne is törjem magam?

    Tudom, hogy olvasgatással, böngészéssel, keresgéléssel megtalálnám a válaszokat a feltett kérdésekre, de lusta vagyon, Ti pedig akik használtok ilyen eszközt már egy ideje, tudtok segíteni ezért ha mást nem, a legfontosabb programok nevét írjátok le, nagyon hálás lennék érte!

Új hozzászólás Aktív témák