Új hozzászólás Aktív témák

  • MPeter87

    őstag

    válasz gurabli #19562 üzenetére

    Én nem vagyok benne az FLP-ben, ismerősömön keresztül volt előfizetésem. Nem tudom milyen feltételeknek kell teljesülniük, hogy saját magadnak tudd intézni, de én úgy gondolom elég komoly csomagot kellene venni hozzá. Kérdezz utána, lehet tévedek.
    Olcsomobilflottákon keresztül van 2 előfizetésem. Gondom nincs velük, a kötések óta nem is beszéltem velük, mert nincs miért. A csomagoknál eltérőek a belépési/admin díjak. Van egy fix 6500/2év díj, ezen felül minden csomag leírásánál ott van, hogy épp mennyi az egyszeri vagy kauciós díj, ha van. Arra figyelj kötésnél, hogy valahogy pontosítsák majd, hogy mégis milyen csomagra kell szerződnöd, mert nekem megküldték az igazolást, majd bementem a T-mobilba és az ügyintézőnek beletelt néhány percbe, mire a név alapján megtalálta, hogy melyik az én csomagom. :D Korábban írta valaki, hogy neki meg se találta az ügyintéző, vagy csak nem akarta..
    Néhány hozzászólással korábban írta valaki, hogy olcsomobilflottáknál is vannak már olyan csomagok, ahol a kezelővel szerződsz, olyat nem kötnék, annyira azért nem bíznék meg bennük sem.. Ha közvetlenül szerződsz a szolgáltatóval, kicsi az esélye, hogy bármi gond legyen.

Új hozzászólás Aktív témák