Új hozzászólás Aktív témák

  • x360elite

    őstag

    válasz gabor7th #1557 üzenetére

    Nem emlékszel rosszul. Pont ezért akadtam ki. Első beharangozás az volt, hogy Shang Tsung a KP megjelenése előtt 1 héttel játszható az előrendelőknek, majd miután elegen előrendelték ez változott arra, hogy CSAK Shang jelenik meg 25-én. Baxxák meg. Nem is értem, hogy dőlhettem be anno az előrendelésnek, mikor pontosan tudom, hogy Boon még akkor sem mond igazat, ha kérdez.

    #atainprison:
    Már bocs, de amit írtál az nem állja meg a helyét, ha csak említés szintjén oda lett volna biggyesztve január 20-án, hogy "persze rendeld elő 30.000-ért a premium edition-t, de attól még pont ugyanakkor fogsz tudni játszani vele, mint azok, akik 5 hónap múlva fogják megrendelni külön a kombat pack-ot 500 forinttal többért", akkor biztosan a sima mk11-et veszem meg. Sehol nem volt feltüntetve, hogy közel 1 évig használják a pénzem a semmiért. Sajnos félinformációk és félrevezetések után itt tartunk és azok szívnak, akik fizettek (teszem hozzá, nem keveset). Amúgy xbox-ra akció nélkül is 12.490.- a kombat pack, a premium edition digitálisan pedig 30.990.- volt előrendelésben (a lemezes volt 30.000.-). Tehát aki digitális formában vette meg, az 500 forintért adott 10 hónapra Boonéknak 12.000.-et.

    Ne vicceljünk már, MKX-től a full XL megjelenéséig 11 hónap telt el, most meg elkezdik csepegtetni a már réges régen kifizetett kombat pack 1-et a premium edition-t rendelők szemszögéből 10 hónapon keresztül. Ezt akárhogy tekerheted, nem lesz egy teljesen egyértelmű és "várható volt"-nak nevezhető húzás, miközben tizensok karaktert ígérnek összességében. Akkor hol lesz ennek a vége? 2021.12.31-én, vagy mi? Mert ezzel a tempóval erre tartunk..

    [ Szerkesztve ]

    Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

Új hozzászólás Aktív témák