Új hozzászólás Aktív témák

  • Döglött Róka

    veterán

    válasz x360elite #1686 üzenetére

    Értem hogy magánvélemény, de összefüggéstelen:

    Előbb még azt állítottad, hogy Sub nagyon erős volt, aztán hirtelen mindenki más is az lett.
    Sub soha nem volt top tier karakter, kezdő karakter.
    Azt mondod ha sokat gyakorolsz Sub-al akkor nyersz, plot twist ez mindenkire igaz, még az új részben is. Plot twist kettő, hiába gyakorolsz be kombókat ha nem tudod megnyitni az ellenfelet vagy nem tanulsz meg védekezni.

    Fatal, összvissz egy van a meccsen és ha elcseszed 10 másodpercre off plusz egy igen nagy timeout várja tárt karokkal a pofont. Pl kedvencünk (Scorpion) -30as block advantage-el vár ha blokkba tolja a Fatal-t. Arról nem is beszélve, hogy azért a Fatal-ért kell pár pofont kapni.
    Szvsz sokkal jobb mint az X-Ray volt és nagyon meg kell gondolni mikor lövöd el.

    Plusz, kis szerencsével lehet így is rövidrezárni egy Fatal kísérletet:

    Szintén Scorpion, Dupla KB kombója (ranked-ban csak az tolják) mindössze 30% mert szarul skálázódik, eddig max 42%-ot kaptam tőle rankedban Fatal-al, nem nyert.

    Scorpiont nem tolták túl, nagyon gyér recoveryben és 25% körüliek a BnB kombói, Noob lehetne erős, de a deleportja lassan indul, zónázni meg nem jó vele, arra ott van Cetrion.

    @ayo: Azért vagy el vele, mert Kitana egy tipikus mindenes, de egy jó Cetrion vagy Sonya pl már darabokra szedi. Itt is kell bőven tartalék, ha másért nem, azért hogy az ellenfelet meglepd.

    Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Új hozzászólás Aktív témák