Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor7th

    addikt

    válasz x360elite #2899 üzenetére

    Én játszok a mobil játékkal is és kell hozzá ügyesség és feszült figyelem, bár ez a játék későbbi részében jön csak elő, az elejefele szinte mindig csak nyersz.

    Viszont az árak nagyon elvannak szállva. De az Injustice mobilban még inkább. Ilyen 38.000 forint egy négy csillagos karakterért, amiknek még be kéne szerezni a felszereléseit és felvinni 7 csillagig, meg 70 levelig, hogy max legyen. Szerintem ez amolyan, ha csak 1% fizet, már megéri dolog. A Mortalnál meg egy karakatert 11-szer kell megszerezni, hogy elérd a maximális fúziót.

    Én élvezem őket, de... talán azt kell mondanom, hogy szerencsére a baromira elszállt árak miatt, szinte sohase veszek semmit, hanem játékon belül játékkal szerzek meg dolgokat... amikkel amúgy lehet haladni, csak éppen lehet nem az általad szeretett karakterrel tudsz elrőehaladni sokáig.

    Ja és még Mortal... amiért még extra mérges vagyok rájuk, hogy van mondjuk egy közel 8000 forintos pack, amin ott van egy karakter képe nagyban... viszont ha elolvasod a részleteket kiderül, hogy nem a karaktert kapod meg ezért a pénzt... Az esélyt, kapod csak... lehet teljesen más karaktert kapsz, csak egy picit több az esélye, hogy azt amit akarsz.

    Az Injusticenél ez tán még fokozottan igaz, a "megemelt esély", csomag talán valami kemény 2,5%, hogy azt kapod amit a képre kitettek, amúgy meg tán csak 1,5%.

    Szóval annyira rablásszagú az egész, hogy szinte sohase csábulok el... egyszerűen túl mohók. Ha nem kérnének ennyit valószínű sokkal többet kaptak volna tőlem.

    A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák