Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Pityu. #66500 üzenetére

    Ha csináltad Firefoxon, akkor ezekben is kb ugyanúgy fog menni. Mindhez, bármelyikhez ha böngészpben kattintásos kitöltés kell akkor fog kelleni a saját addonja, ha beírás utáni mentés-felajánlás, akkor is. Bár ha az kellemesebb akkor másolgathatod is az alap kliensből a dolgokat, vagy bele, a vágolapot beállított időn belül üríti.
    Kepassok tudnak automatikus beíratást is, bár ezt rég használtam: lényegében kattolsz ahogy kell, a progi meg lerakja magát tálcára, és az első helyre ahol a most aktív ablakon van a kurzor elkezdi beírni a dolgát. Ha olyan, tud mezőt váltani, tud várni, beállítgatható.

    Ide most részleteiben nem illik, túl sok, és a saját oldalaikon való tutoriálokban, wiki-kben ugyanaz van amit leírnék. Ha az én hogyan oldottam meg ezt azt keepassXC-ben akkor azt privátban rendezzük le. Próbálgasd, nem harap!

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák