Új hozzászólás Aktív témák

  • ZoCso

    senior tag

    válasz guti86 #4209 üzenetére

    A nekem levő angol XP SP2-vel simán felment, nem volt semmi problémája a SATA winyóval. Viszont a notival nem adnak XP-s drivereket, így azokat sürgősen kezdd el leszedni az [MSI oldaláról].
    MInden képpen kell a LAN (Realtek PCI-E Ethernet Driver) és/vagy a WLAN (AzureWave AW-GE780 Wireless LAN Drivers) driver, mert különben nem tudsz csatlakozni a netre. Ha ez megvan és sikeresen telepítetted, akkor a többit már a notira is le tudod tölteni.
    Eredetileg egy partíció van a winyón, ami FAT32 és a FreeDOS-t is tartalmazza.
    Ezt mindenképpen célszerű átszabni, mert egy 250 gigás C: partíció nem igazán egészséges. Egy "ismeretlen eszköz" van még, valami "FallSnowEmulator". Ehhez eddig nem találtam drivert.
    Kiváncsiságból telepítettem majd futtattam a 3DMark 2006-ot és 3480 pontot kaptam.

    A noti nem a "gyári" procival (TL56), hanem eggyel erősebbel érkezett (TL58).
    A kereskedő azt mondta, hogy elfogyott a Magyarországra szánt készlet és az EU-ból pótolták, ahova ilyen procival szállította a gyártó. Ez akár még igaz is lehet, mivel az eredeti típuskódja GX610PX-032EU volt, ezt ragasztotték felül a GX610PX-014HU kóddal.

    Sajnos fényes és nem matt képernyős, így tükör helyett is lehet használni. :(
    Hasonlóan nem igazán díjazom, hogy fényes fekete a gép háza is, így a legkisebb piszok, folt, ujjlenyomat is azonnal meglátszik rajta.

    Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!

Új hozzászólás Aktív témák