Új hozzászólás Aktív témák

  • házimozis

    tag

    válasz Polcrendszer #5434 üzenetére

    Tök nem olyan... (amit én írtam) . :U

    Az utómunka (editáló) szoftvereket nem AMD(ATi) támogatásra írják. Kivéve ha a Dreamworks vagy a Pixar, szervertermében dolgozol, Opteron szagban :DDD

    A T7200 nem kicsit üti meg a TK55öt, hisz nem egy súlycsoportban vannak. [link]
    A listán sajna csak TL56al lehet összevetni. De, a TL56 biztos, hogy nagyobb teljesítményű mint a TK55, és bizony a SuperPi2M renderelésben 64:114 (dupla! mp) az intel javára. (a kicsi a jobb érték)

    VGA
    QuadroFX és FireGL kontra MSI kicsukva. (nincs ilyen) Thikpadre meg illetlenség volna itt rábeszéljelek. :P )
    ..Ettől még több dolog lehet:
    Van dedikált 128as. Van dedikált 256os. Vagy, van ezeknek a TurboCache-elt verziója ami a rendszerRAMból vesz magának még ugyanennnyit, ha kényszerítik. (dinamikus memóriafoglalás)

    MSI:
    Az E széria (Entertainment) az MSInél pont, hogy a multimédiázást támogatja. Digitfoto, Zene, Video. Ezért nem gamer "600"as szériájú kártyát konfigurálnak, csak "400"ast. De az - pláne 256/512TC - mentén video feladatokra elég. 250es vinyó mellett lesz helyed is egy darabig (nem mintha a 160 kicsi lenne). Különben a külső vinyók - későbbre - ár/tárolóhely értékaránya sokkal jobb mint a beépítettek cseréje.

    A 011HU az 128MB és sehovatovább. A 052HU-nál ellentmondásos az (ipon) adatlap.
    Más források szerint, a dedikált 256 a biztos: [link] [link] [link]

    Finanszírozás:
    Makacsul ragszkodsz a 160k elképzelésedhez. A pénzszűkét megértem, de a feladathoz való hardver-alulméretezést, ez miatt - nem. Neked kell eldönteni (ha már kalózkodsz ;] ) hogy költesz-e rá, vagy komoly hw.kopmromisszumok mellett csinálod? De akkor nem élvezet, hanem bosszúság a termése.
    Most fogsz 70et. ...És egy év múlva mi lesz? ...Ráköltöd mert kevés lesz.
    ...
    A 052HU-t vedd, kisebb a csalódás veszélye, vitathatalnaul nagyobb a teljesítménye. ...Hab a tortára, hogy játszhatsz is rajta. ;] Hűtőpad kötelező. ;)

Új hozzászólás Aktív témák