Új hozzászólás Aktív témák

  • Ch4r0n

    tag

    Sziasztok!
    Arra gondoltam vennék egy netbookot a jövőben. Rengeteget nézelődtem fórumokon meg teszteket, de nem igazán találtam meg a számításomat. Leírom a főbb szempontjaimat, amik a legfontosabbnak tartok.
    Irodai munkára lesz elsősorban tehát office menne rajta legtöbbet, jó lenne a magyar teljes értékű billentyűzet, de ilyen környezetbe nekem fontos, hogy minél csendesebb legyen, de ne melegedjen, korszerű alkatrészekből jól összeszerelt, megbízható gép legyen elsősorban.
    A hordóhatóság is nagyon fontos számomra tehát 10,1”-osok érdekelnének elsősorban. HDMI-s legyen, bár meglepődve tapasztalom, hogy nem olyan elterjedt a netbookok piacán még…
    Mivel itt rögtön hozzátenném, hogy jó lenne a (1376x768) felbontás, mert szeretnem egy hdready tv-re rákötni prezentációkat mutogatni, meg dvd illetve divx filmeket nézni és ezek a paraméterek lennének rá a legjobbak.
    A kijelző lehetőleg nem csillogjon, az üzemidő annyira nem fontos álltalába tápról használnám, de azért túl kevés se legyen.
    Tudom eléggé behatároltam, de bízom benne, hogy tudtok javasolni valamit nagy hozzáértésetekkel, olyan 100e forint környékén szánnék rá, vagy kicsit többet, ha szerintetek az kell, hogy minél jobban megfeleljen a fentebb leírtaknak.
    Válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák