Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz Gergő_ #10847 üzenetére

    Szerintem nincs különvéve a kettő, csak nem mindenhova írják ki, hogy HP Compaq. A gépeken - ami Compaq - mindig csak a Compaq név szerepel, egyiken sem az van, hogy HP Compaq. Ha tévedtem javítsatok ki, de én így még nem láttam, csak leírásban. Mivel a HP tulajdona (megvette), csinált neki egy gyengébb pozíciót, de természetesen ugyanúgy a HP gyárt(at)ja, mint a többi HP gépet, csak ezek az olcsóbbak, gagyibbak. Lehet régebben másként volt, de most így van.

    #10847: nem, de egy notebook/netbook nem csak a processzorból, chipsetből, ramból, alaplapból, merevlemezből meg hasonlókból áll, hanem van a ház is, amiben óriási eltérések vannak. Még a műanyagok között is, illesztések, kopásállóság stb. Illetve a felszereltségben is alul szoktak maradni a Compaq gépek a drágább, HP-s megfelelőikhez képest, legalábbis notebookoknál. Szarnak azért nem mondanám a Compaq-ot, de tény, hogy a HP brandes gépek általánosságban minőségibbek, ami tudatos tervezés eredménye. Nem csak a neve miatt olcsóbb a Compaq, hanem mert több pontos is spórolnak rajta. Szerintem nincs ezzel semmi baj, ezért olcsóbb, teljesen használható jó gépek ezek is. Viszont az volt a kérdés, megéri-e az N270-es Compaq gép 70-ért, márpedig úgy, hogy az N450-es HP csak 5 ezerrel több, így egyértelmű a válasz.

    #10850: amiben gyárilag van 3G modem, ott azért illik lenni SIM kártyahelynek is, különben nehéz lesz bedugni :D Mennyi az az olcsó? 100-ért pl. már van HP 5102 :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák