Új hozzászólás Aktív témák

  • hanee

    senior tag

    válasz Dzsez_ #1079 üzenetére

    Szia!

    Már ne haragudj hogy ezt így mondom, de ez kicsit butaság. 100 ezer Ft-ért egy komplett kis notebook-ot kapsz (mert szerintem inkább hívjuk annak!), ami szinte alig lassabb egy dual procis notinál. Átlagos felhasználás esetén (word, netezés, képszerkesztés) egyszerűen nem lehet érezni a sebesség különbséget. Akinek (az emberek 90%-ának kb) erre kell egy notebook, azoknak tökéletes a Wind, vagy az Asus PC 1000H, vagy a többi hasonló kategóriájú kis gépecske.

    Itt pötyögök egy éve az Acer Aspiren ami 200 ezerbe kerül még most is (egy éve meg még 250 volt).. van benne hiperszuper dual proci, meg 8400-as Geforce videokártya, és aztán amikor használom nincs semmi különbség a kettő között, csak a mérete és a súlya. Nincs benne több hasznos anyag, az is biztos, viszont sok fölösleges gomb, amit nem használok az igen.

    Másrészt szerintem nem említhető azért egy lapon az 1,6-os Atom procis kis gépünk mondjuk egy hasonló Celeronossal, merthogy ezen az áron kb. valami leértékelt gagyi celeronos notit kapsz a Tescoban, ami ócska műanyagból van és a meghibásodási mutatója 40%. Mondjuk ez sem mindegy, hogy megfogod ezt a kis MSI-t és minőségi érzést kelt, elegánsan néz ki, látszik a beleölt tervezési idő és stabilan működik, nem pedig egy otromba téglatest. Szóval ennyi pénzért kapsz már notebook-ot is, na de milyet?! (nem látatlanban húzom le, a munkahelyemen ilyen noti van és iszonyú rajta dolgozni, a hajamat tépem nap mint nap!)

    hanee

Új hozzászólás Aktív témák