Új hozzászólás Aktív témák

  • JOEPAPA

    tag

    válasz kesss #14050 üzenetére

    Azt olvasom, látom tesztekben, videótesztekben, hogy a Brazos még ha C-50 es Ontario is akkor is nagyon jó videólejátszásban.

    Az Intel mindenképp csak U5400 as ban lévő GMA HD illetve az ION ION 2 es plussz grafikával felszerelt Atomosak esetében ellenfele HD videóval "kínzás" terén az AMD Brazosnak.
    A D-s atomok (nem géptipus hanem az atom Dxxx es) elég jó masinák lehetnek, de a Brazos sokkal olcsóbb.

    Az U5400 as gépek is csak a kifutó ár miatt kerültek képbe, mert amúgy nem 120e 110e 100e lenne egy Toshiba T210-10x sem ha nem egy éves vas lenne, amikor megjelent 180e ft volt.

    Nekem viszont nagyon "megtetszett" (pontosabban nem találok bent hibát) a THINKPAD, annyira jól néz ki (nem szép, hanem profi szerszámkinézetű, mint amikor egy gagyi krompelőfogó után megfogsz egy rendesebbet 10x annyiért), hogy nem kell más, minden csak csillivilli nylókapapírbacsomagolt repedős kínaiszagúboltosműanyag-nak tűnik egy THINKPAD hoz képest.

    Olyan érzésem van, hogy nem kopik, ha mégis kopik akkor úgy mint pl egy igazi Matchbox gyermekkoromben, olyan igazi munkásgép (valahol olvastam munkásembernek becézték talán) amire ha ráteszem egy kicsit az akkusfurút nem törik ketté egyből a kjelzője. De ergonomiailag is pont kézreáll, olyan megveszed és használod, nem keresed rajt a csillivilli összekevert billentyűket.

    Valahogy kihúzom a 4 éves Aceremmel, amíg az x121e kapható lesz normális áron, mert az kell. Sosem akartam magnézium, vagy egyébb fémázat, de szívós, kellemes tapintású matt műanyag az nagyon tetszik.

    Csöves audiophil 6P3S SE 2x4W 50e.

Új hozzászólás Aktív témák