Új hozzászólás Aktív témák

  • haris

    őstag

    válasz Pete55555 #19762 üzenetére

    Sajnos saját tapasztalatom nincs ez ügyben, mert nekem az sem tiszta, hogy konkrétan melyik "VGA" lett a pentium mellé társítva, néhány oldalon HD3000-et máshol HD2000-et, néhol csak sima HDgraphics-t emlegetnek. Erre varrj gombot.

    Az e450-ről sem tudok nyilatkozni, lévén nekem e350-em van, ami ugyan processzor oldalról nem használhatatlanul gyenge, de bizony nem erős, VGA oldalról pedig semmiképp nem játékra való gép (a tesztek alapján az e450 gyakorlatilag nem változott).
    Én meg vagyok elégedve a teljesítményével, mert mint netbook, van viszonyítási alapom, de aki erősebb géphez van szokva, az csalódhat esetleg, ezért mondom el: ez egy netbook platform, kis fogyasztás, kielégítő teljesítmény.

    A pentium vonalat intelnél a kényszer szülte, erősebb mint a brazos, de egy jelentősen butított processzor a Sandy-s i3-akhoz képest mind órajelben, mind funkciókban.

    Nem tudom... jó lenne egy összehasonlító teszt. Mivel árban egálban vannak, és bár papíron az e450 fejlettebb mint a pentium, ez nem tudom gyakorlatban is előnyére tudja e fordítani, vagy ott már nyer a pentium a nyers erejének köszönhetően.

    Remélem még jobban összezavartalak :D

Új hozzászólás Aktív témák