Új hozzászólás Aktív témák

  • 322

    csendes tag

    válasz Zolexx #19976 üzenetére

    Na, úgy tűnik nem csak engem fogott meg az E330! :))

    Korábbi hozzászólások alapján tényleg mondhatni, hogy az én leendő egyetemista igényeimnek (utazáshoz, tanuláshoz - kvázi irodai munkára, filmnézésre, meg persze netezésre az otthoni asztali hiányában) teljesen megfelel, ill. remélem meg fog.

    Mivel az olvasottak alapján ez egy elég új széria - múlt télen jelentették be és talán most tavasz-nyártól forgalmazzák (?) -, ezért sok teszt még nem készült róluk, de amit találtam (csehül), az a 320-hoz hasonlítja, csak ugye ezen még változtattak pár apróságot, és így elvileg még jobb lett.

    Mindent összevetve én magam részéről erre gondoltam, igaz, hogy bőven felette van a korábbi 130K-s keretnek, de már akkor nem kell bajlódnom a külön op. rendszerrel, plusz jobb processzor van benne az összehasonlító lista alapján, és a HDD is magasabb ford.számon dolgozik. A videokártya meg szerintem bőven megfelel, nem hiszem, hogy amiatt kéne a 200K-s kategóriában gondolkodnom...

    Tehát ehhez így már csak kieg.-ként a táska, garihosszabbítás, meg a jövőre nézve egy SSD jönne hozzá.

    Ismét szeretnélek kérni titeket, hogy leírtakhoz alapján jó irányba tapogatózok? :) Sajnos a hordozható téma nem áll(t) közel hozzám, ez lesz az első mobil gépem, ezért is próbálok a lehető legkörültekintőbb lenni.

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák